Με τον Μέντορα στην ομάδα

Με τον Μέντορα στην ομάδα

Με τον Μέντορα στην ομάδα

  • Συγγραφέας -
    Καπαχτσή Βενετία
  • ISBN - 978-960-599-325-2
  • Έτος Έκδοσης - 2020
  • Διαστάσεις - 14x21
  • Σελίδες - 156
  • Εξώφυλλο - Χαρτόδετο

Εκδότης: Εκδόσεις Κυριακίδη

13,41 €

Αγορά

Τιμή καταστήματος: 14,90 €

Προσθήκη στο wishlist

Περίληψη

Η ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ (MENTORING) των εκπαιδευτικών, μέσω της εστίασης σε προγράμματα και μεθόδους που απαιτούν την ενεργή συμμετοχή τους, τη δημιουργία συνεργατικής κουλτούρας και την ανάπτυξη αναστοχαστικών διαδικασιών, παρουσιάζεται στo συγκεκριμένο βιβλίο μέσω ενός μοντέλου Ομαδικής Συνεργατικής Καθοδήγησης (Ο.Σ.Κ) τους.
Η εφαρμογή του μοντέλου αποτελεί μια αποτελεσματική διαδικασία υποστήριξης και ανάπτυξης του εκπαιδευτικού, αναδεικνύοντας τη σχολική μονάδα σε ισχυρό φορέα λόγου και δράσης.

H ΚΑΠΑΧΤΣΉ ΒΕΝΕΤΊΑ είναι απόφοιτος του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ με εξειδίκευση στη διδακτική στο University του Edinburgh και κάτοχος του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2011 αναγορεύθηκε διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι επίσης κάτοχος μεταδιδακτορικού διπλώματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης της Εκπαίδευσης, αξιολόγησης και επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.
Από το 1995 εργάζεται στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2011 είναι Δ/ντρια Γυμνασίου.
Διετέλεσε επιστημονική συνεργάτιδα της ΑΣΠΑΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων:
α) Η Αξιολόγηση του έργου του εκπαιδευτικού. Στάσεις ελλήνων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απέναντι στην αξιολόγηση και β) Η Αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Μια αναπτυξιακή διαδικασία. Δημοσίευσε σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έκανε εισηγήσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Έργα του ιδίου

Παρόμοια βιβλία