Το αίμα μιας γυναίκας

Το αίμα μιας γυναίκας

Το αίμα μιας γυναίκας

  • Συγγραφέας -
    Αγιοστρατίδου Νάντια
  • ISBN - 978-960-599-291-0
  • Έτος Έκδοσης - 2019
  • Διαστάσεις - 14x21
  • Σελίδες - 176
  • Εξώφυλλο - Χαρτόδετο

Εκδότης: Εκδόσεις Κυριακίδη

11,61 €

Αγορά

Τιμή καταστήματος: 12,90 €

Προσθήκη στο wishlist

Περίληψη

ΛΕΝΕ ΟΤΙ κάποιες οικογένειες είναι καταραμένες για πάντα και όσο και αν προσπαθούν να ξεφύγουν η δυστυχία τις κυνηγά. Από γενιά σε γενιά… από γυναίκα σε γυναίκα. Μια μοίρα προκαθορισμένη, γραμμένη με αίμα. Αλλά δεν είπε ποτέ κανείς ότι το τέλος δεν μπορεί να είναι αίσιο.
Έξι γυναίκες. Έξι διαφορετικές ζωές και όμως αλληλένδετες…


Η Μαριώ. Μια γυναίκα παλιάς κοπής. Μητέρα τεσσάρων παιδιών, βίωσε τον χειρότερο πόνο που μπορεί να βιώσει ένας γονιός.


Η Ελευθερία. Τόσο νέα αλλά ποτέ της ελεύθερη. Η ζωή της βγαλμένη σαν από ταινία του ’40 που θα έβλεπε κανείς στο σινεμά. Μήπως όμως ήταν αληθινή;


Η Κωνσταντίνα. Όμορφη και αέρινη. Αγαπητή από όλους αλλά όχι από τον ίδιο της τον άντρα. Υποχείριο αυτού του μονόπλευρου γάμου. Ενός γάμου με τραγικές συνέπειες.


Η Μάχη. Η γυναίκα που σαν και από τη φύση της βρίσκεται πάντα στο «μάτι του κυκλώνα». Καλοσυνάτη και δοτική. Υπέρμαχος της οικογένειας και προστάτης αυτής με όποιο κόστος.


Η Ρίτσα. Άκακη και ευκολόπιστη. Θύμα εφιαλτικών καταστάσεων που της κόστισαν ό,τι πιο πολύτιμο είχε. Η δύναμη της ψυχής όμως είναι αστείρευτη.


Και η Αριστέα που κλείνει τον κύκλο. Το τέρμα ενός παρελθόντος που είχε γραφτεί με αίμα. Ο λυτρωτικός κρίκος της αλυσίδας που θα άλλαζε τη μοίρα για πάντα.

Έργα του ιδίου

Παρόμοια βιβλία